Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

21 Ocak 2010 Perşembe

14 şubat SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ KİNG ve KELEBEKTEN.

14 şubat SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ KİNG ve KELEBEKTEN

















EVET BOMBA GİBİ BİR KAMPANYA HANIMLAR EŞLERİNE ERKEKLER HANIMLARINA ÇOK GÜZEL BİR SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ KİNG,İN SİZ TÜKETİCELERİNE HERZAMAN KALİTELİ VE GÜVEN SUNUMU EŞSİZ ÜRÜNLERİYLE DEVAM ETMEKTE İŞTE ONLARDAN BİR TANESİ King P1100 Majestic Katı Meyve Presi SİZE BU ÜRÜNÜ BU GÜZEL GÜN İÇİN HEDİYE EDİYOR öncelikle bu güzel kampanya için KİNG,e kendi adıma ve tüm katılımcılar adına TEŞEKKÜR EDİYORUM...

KİNG MAJESTIC KATI MEYVE SIKACAĞI İLE SAĞLIKLI GÜNLER SİZLERİ BEKLİYOR...

Bayanların olmazsa olmazı mutfak işleri, KİNG’le günümüzde daha kolay bir hal alıyor. Bu kolaylık hem ekonomik hem de 4 yıl garantili.

Son günlerde tüketicilerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında King P1100 Majestic Katı Meyve Presi geliyor. Bayanlar için en önemli özellik olan kolay temizlenmesinin yanı sıra rahat kullanımı ve 700Watt’lık motor gücü ile benzerlerinden ayrılan King P1100 Majestic Katı Meyve Presi lezzetli sonuçlar için ideal. Her türlü meyve ve sebzeyi doğrama yapmadan bütün olarak, en zahmetsiz şekilde, son damlasına kadar sıkma özelliğine sahip olan King P1100 Majestic Katı Meyve Presi ile bu kış da sağlıklı günler sizleri bekliyor olacak.

Büyük miktarlarda meyve suyu hazırlamak için yüksek-şeffaf meyve suyu kabı bulunan Majestic, 2 kademeli hızı ve extra geniş kanalları sayesinde tüm meyvede en iyi sonucu almanızı sağlıyor.

Şık metal gövdesi ve emniyetiniz için dizayn edilmiş güvenlik sistemi ile King P1100 Majestic Katı Meyve Presi’i tüm Türkiye’de seçkin mağazalardan ve hepsiburada.com’dan alınabilir.

King P1100 Majestic Katı Meyve Presi ile vücudunuz artık daha zinde ve daha enerjik…

King P1100 Majestic Katı Meyve Presi ile sabahları 5 dakikada kolaylıkla hazırlayacağınız doğal vitamin deposu taze meyve ve sebze suları ile zinde başlamak mümkün.

King P1100 Majestic Katı Meyve Presi ile kolayca hazırlayacağınız birbirinden değişik vitamin deposu meyve ve sebze suları kış aylarında hastalıklara karşı oldukça etkili.

Hastalıklara karşı vücut direncini arttırmada vazgeçilmez tercihiniz olacak.




KİNG ÜRÜNLERİ İÇİN BURDAN:http://www.king.com.tr/

BUNUN İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER:BLOĞUMUN İZLEYİNİ OLMAK
KİNG LADİES CLUBA ÜYE OLMAK ŞARTTIR ÜYE OLMAYANLAR BU YARIŞMAYA KATILAMIYACAKLAR ARKADAŞLAR BU ŞARTI YERİNE GETİRMEK ŞART:) FORUM SİTESİ HATA VERDIĞI TAKTIRDE DAHA SONRA TEKRAR DENEYİN LİNK BU BUYRUN BURDAN::: http://www.king.com.tr/kinguye.asp)
BLOĞUNUZDA BU KAMPANYAYI DUYURUP YORUM BÖLÜMÜNE LİNKLE BERABER YAZMAK
KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ:14 ŞUBAT 2010
KAMPANYAYA KATILAN 1 KİŞİYE ÇEKİLİŞLE BU GÜZEL HEDİYE SEVGİLİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE HEDİYE EDİLECEKTİR...
HERKEZE BOL ŞANSS DİLİYORUM.

NOT:yarışmaya bloğu olmayanlarda katılım tabiki yapabilir :)
http://kelebek-makbule.blogspot.com/2010/01/sevgililer-gunu-hediyeniz-king-ve.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder