Blog Listem

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

hergün kampanya

21 Haziran 2011 Salı

DERİNCEECE İLE YAKALA FIRSATINI KAMPANYASI...

1 Kişi;BİODER TÜY AZALTICI VCUT BAKIM JELİ (VÜCUT İÇİN) 100 ML

Vücut bölgesindeki istenmeyen tüyleri azaltır ve inceltir. Bio-Der kılları azaltan ve zayıflatan bir cilt bakım metodudur ve kişinin kendi kendine kullanabileceği bir yöntemdir. Belki Bio-Der’ in başarısının temelinde sadece içerdiği bitkisel formülasyonun uygunluğunda değil, aynı zamanda pratik ve kullanışlı olmasındadır. Çünkü bir yöntemin kullanabilirliği ne kadar kolaysa, başarı oranı da o denli yüksektir. Kullanılması pratik olmayan yöntemlerin başarı oranı çok düşüktür.

Her yöntemde olduğu gibi tam başarı, ürünün doğru dengeli ve sürekli kullanılmasına bağlıdır. Bioder alanında ilk biyolojik ve doğal azaltma ve inceltme jelidir Vücutta istenmeyen kılları bir nevi etkin bir perhize sokar, beslenmesini engeller, kıllar bundan sonra daha az, ince ve geç çıkar. Bio-Der bununla beraber cildinizin günlük bakımını da yapar. Cildin pH değerini korurken cildin nemini ve sebumunu (yumuşaklığını) artırır. Bio-Der günlük cilt bakım ihtiyacını karşılayacak şekilde formüle edilmiştir. Bio-Der’i kullanırken günlük cilt bakımı için başka bir ürün kullanılması gerekmez.
Bio-Der alanında tek biyolojik ve doğal kıl büyüme inhibitörüdür. Bio-Der yönteminden yararlanmak için bilinen yöntemlerin ve cihazların hiçbirine ihtiyaç duyulmaz. Tedavi olabilmek için kıl rengin siyah, beyaz, kırmızı olması fark etmez. Bio-Der sadece karatinizasyonu tamamlanmış terminal kıllarına değil, aynı zamanda medullası olmayan sarı tüylere de (vellus kıllarına da) etki eder. Bio-Der tüy dökücü değil, tüy azaltıcı bitkisel jeldir. Bio-Der kıl köküne etki ederek zamanla azalmasını ve incelmesini sağlar. Tüy dökücü kremlerin böyle bir kalıcı çözüm sağlama özelliği yoktur. Nasıl Kullanılır? Günde sadece 2 kez Yeni BİODER Tüy Azaltıcı Vücut Bakım Jeli günde 2 kere kullanım ile 3 aylık kullanım sonunda tüylerde yüzde 57 oranında azalma, yüzde 32 oranında incelme ve yüzde 51 oranında gecikme sağlıyor.

KAZANMAK İSTEYENLERİ BÖYLE ALALIM;http://derinceece.blogspot.com/2011/06/yakala-frsatn-ile-bayanlar-sevindirecek.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder